Disclaimer ULTEAM advocaten

De door ULTEAM advocaten vermelde en verspreide informatie, zowel de informatie op deze website alsmede de (externe) uitingen van ULTEAM advocaten via andere (sociale) media en nieuwsbrieven, is door ULTEAM advocaten slechts ter algemene informatie samengesteld en dient niet als juridisch advies te worden beschouwd in een concrete situatie. Aan de uitingen van ULTEAM advocaten op deze website en via andere (sociale) media kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is ULTEAM advocaten niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die mocht ontstaan als gevolg van onduidelijkheid, onjuistheid of onvolledigheid van de op deze website vermelde informatie, dan wel de (externe) uitingen van ULTEAM advocaten via andere (sociale) media en nieuwsbrieven.

De informatie op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Gebruik van de op deze website gepubliceerde informatie zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ULTEAM advocaten is dan ook niet toegestaan.

Verwijzingen door ULTEAM advocaten naar websites die niet door ULTEAM advocaten worden beheerd, zijn slechts ter informatie bedoeld. ULTEAM advocaten heeft geen zeggenschap over gelinkte websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het functioneren daarvan.

ULTEAM advocaten staat niet in voor de betrouwbaarheid van het verzenden van informatie aan haar via internet, e-mail of via onze website (www.ulteamadvocaten.nl). ULTEAM advocaten kan niet garanderen dat informatie verzonden via internet, e-mail of via onze website ons vertrouwelijk, volledig en ongeschonden bereikt.

Mocht het voorkomen dat door ons vermelde informatie op enig moment niet meer up-to-date of zelfs niet meer juist is, laat ons dit dan weten, zodat wij dit kunnen aanpassen.

Stuur ULTEAM een bericht

Liever direct een bericht sturen? Dit kan naar info@ulteamadvocaten.nl